Ispartalı Halterciler, Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor

19 Kasım 2020 15:26

Isparta Belediyespor ve Bölgesporlu Halterciler Fatma Gül Çevik, Eren Akbulut  ve Ali Gül Letonya’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Isparta Belediyespor ve Bölgesporlu Halterciler, korona virüse rağmen çalışmalarını aksatmıyor. Işıkkent Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren başarılı halterciler, Fatma Gül Çevik, Eren Akbulut  ve Ali Gül 19-29 Ağustos tarihleri arasında Letonya’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Şampiyonası’na hazırlanıyorlar.

                Elde ettikleri Türkiye dereceleriyle milli takımda da boy gösteren milli halterciler, kondisyon ve güç antrenmanlarına ağırlık veriyorlar.

                Antrenörler Ferit-Gamze Şen, sporcularını sıkı bir şekilde şampiyonaya hazırladıklarını ve gelecekten umutlu olduklarını söylediler. Avrupa derecesi elde etmek için çok çalıştıklarını belirten Şen çifti,  disiplinli ve sistemli çalışmanın karşılığını alacaklarını ifade ettiler.

                Başarılı halterci Fatma Gül Çevik ise hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu ve derecelerine yenilerini eklemek için antrenörlerinin programlarını uyguladığını dile getirdi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...