7 eksiğe rağmen 3 puan sevinci Ispartaspor’a moral verdi

22 Kasım 2020 15:23

                Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da 3 puan sevinci yaşanıyor. Pembe-yeşilliler, Gölcükspor’u son dakika golüyle 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Gölcükspor karşısında 7 futbolcusunun korona virüs ve sakatlıklar nedeniyle oynamadığı maçta pembe-yeşilliler, Nurettin Çakır’ın karşılaşmanın başında ve sonunda attığı gollerle  kazanmasını bildi.

                Ispartaspor, 8 maçın ardından 14 puanla yedinci sırada bulunuyor. Bay haftasını geçiren ve korona virüs nedeniyle Esenler Erokspor maçını oynamayan pembe-yeşilliler, Play-Off için umutlu,

                Lider Somaspor’un 23 puanı ve takipçisi İçel İdmanyurduspor’un 22 puanı bulunuyor. Lig üçüncüsü Çatalcaspor’un 20 puanı, Karşıyaka’nın 18, Şile Yıldızspor’un 16 ve Çarşambaspor’un 15 puanı bulunuyor. Ispartaspor, ilk haftalarda Sadi Tekelioğlu yönetimiyle hayal kırıklığı yaşarken Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile adeta hayat buldu. Karaca geldikten sonra pembe-yeşilliler, adeta yenilgi yüzü görmedi. Ispartaspor 28 Kasım Cumartesi günü Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1471 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...