Dikkat dolandırıcılar iş başında!

25 Kasım 2020 18:52

Isparta Belediye Başkanlığından yazılı bir açıklama yapıldı. Kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya’nın ismi kullanılarak, “Sosyal Sorumluluk Projesi” ve “İzmir Depremi için Yardım” istenmesinden uyarı açıklaması yapıldı.

Açıklama şöyle:

“Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediyemiz ve özellikle Belediye Başkan Yardımcımız Hakkı Kaya’nın ismi kullanılarak, ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’, ‘İzmir Depremi İçin Yardım’ ile buna benzer cümlelerle esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan maddi yardımda bulunulmasının istendiği öğrenilmiştir.

Arayan kişinin yardım için IBAN numarası verdiği tespit edilmiş olup, arayan numara ile ilgili de gerekli yasal işlem başlatılmıştır. 

Gerek Isparta Belediyesi, gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımız tarafından hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır.

Belediyemiz ve Belediye Başkanımız ile başkan yardımcılarımız adına yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz…”

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1331 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...