CHP İl Sekreteri Gökhan Koçer Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

29 Kasım 2020 15:04

CHP Isparta İl Sekreteri Gökhan Koçer, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Sekreterinin kalp krizi sonucu  ölümü partide ve sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Partililer, dün öğleden sonra gelen acı haberle yıkıldı. 

CEMEVİ ZİYARETİNDEYDİ

Parti çalışmaları kapsamında dün içinde İl Sekreteri Gökhan Koçer’in de bulunduğu CHP heyeti Hızırbey Mahallesi’nde inşaatı devam eden Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Koçer, ziyaret sırasında bir süre sonra kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek dışarıya çıktı ve aracına gitti. Kısa bir süre sonra da arkadaşları kendisine bakmak için gittiğinde aracın içerisinde fenalaşmış halde buldular. Partili arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye sevk edilen Koçer’e yol boyu müdahale edildi. Hastanede de devam eden müdahaleler sonuç vermedi.

İL BAŞKANI HALICI’DAN

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İl Sekreteri Gökhan Koçer’in ani ölümünden dolayı büyük acı ve üzüntü içinde olduğunu belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bugün hayatımızda kısa süre içerisinde inanılmaz izler bırakan, çok özel, gönlü güzel bir insanı; İl sekreterimiz Gökhan Koçer’ i kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. O kadar çok şey yazmak ve o kadar çok şey anlatmak isterim ki bu güzel insana dair. Ancak kelimeler boğazıma düğümleniyor. Anısını ömrümüzün sonuna kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz. Nur içinde yat abim, arkadaşım, yoldaşım, Kıymetli Gökhan Koçer” açıklamasında bulundu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Merhum Gökhan Koçer, dün saat 11:00’de Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1571 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...