“Gençleri kazanmaya çalışıyorum”

30 Kasım 2020 15:24

Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, sosyal medyada yayın yapan Transfer Merkezi’nin konuğu oldu.

 Karaca, hem yarışmacı hem de geleceği düşünen bir takım olacaklarını söyleyen Karaca, “Aslında şöyle bir şey var yani aslında ilk beraberliğe de yandık. 2 tane beraberliğimiz var ilki Mersin maçıyla başlanmıştı, çok pozisyonlarımız vardı. O maçta Şile Yıldızspor karşılaşması da öyle oldu. Altındağ maçında bir patlama oldu çıkış yaptık. Genel anlamda şuan da takımın bir ritim yakalamıştık. Aslında sonra talihsiz bir korona vakası yaşadık. 24 futbolcunun hepsi koronaya yakalandı. İşte geçen hafta 13 14 kişi döndü negatif çıktı. Onlarla Gölcük  maçına çıktık. Evet Gölcük maçında ilk yarım saat iyiydik ama yarım saatten sonra düşüş başladı. Çünkü 14 gündür antrenmansız olan futbolculara bireysel antremanı sadece odalarında yaptırabildik. Bunu ve ondan sonra 14 gün sona iyi bir performans gösteremedik ama galip gelmesini bildik. En azından 90+4 te ilk defa şans bize güldü bu sefer çünkü hep 90+4 lerde mağlup olmuştuk. 2 tane kupa maçında da bu sefer şans bize  güldü hafta başından beri yoğun trafik içindeyiz. Osmaniye çok iyi bir takım. Sezona iyi başlayamadı işte onlarda ilk galibiyetini bu hafta aldı. İlk 5-6 hafta suni puanlar vardır kaybedilen ve kazanılan puanlar vardır çünkü takımlar tam oturmuyor sistemi kuramıyor.

Puan kayıpları olabilir. Ama oyun sistemimizi oturtuğumuzda galibiyetler gelecektir. Bu şehrin takımına sahip çıkalım. Bizler beklentileri biliyoruz. Genç ve yetenekli oyuncularımız var.

Emir Kaan gibi genç yetenekli futbolcularımız var. Mücadelesi ve maç tempoyu yüksek. Oyun sistemimize ayak uydurduğunda daha da üst seviyeye çıkacağına inanıyorum.

Şimdi Kulüp Başkanımız daha önce bu takımı 2000 yılında 3. Lig ve 2. Lige çıkardı. Yine hedef şampiyonluk. Başkan her sene bir üst lig hedefinde. Bizde bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Önce altyapıyı oluşturup altımızı doldurup çıkartacağız. Hem yarışmacı hem de geleceği düşünen bir takım oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1514 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...