“Siyaset-Bürokrasi ve Kamu Kurumları ilişkilerini güçlendireceğiz”

1 Aralık 2020 15:29

Ak Parti’de yeni dönem için vize alan Osman Zabun, farklı projelerle gündeme geleceklerini söyledi. Isparta teşkilatı olarak 2 yazılım üzerinde çalıştıklarını anlatan Zabun, bu projeleri BURAK ve ŞAFAK ismiyle hayata geçireceklerinin altını çizdi. Başkan Zabun, yeni döneme ilişkin şöyle dedi:

“TÜRKİYE’DE DÖNÜŞÜMÜN VE REFORMLARIN MERKEZİ AK PARTİ”

Ak Parti Isparta İl başkanlığı ve teşkilatları olarak yepyeni bir döneme kapı açıyoruz. Geçmişin tecrübe ve birikimini yenilikçi bir anlayışla geleceğe taşıyoruz.

1- ŞAFAK UYGULAMASINI DEVREYE ALIYORUZ. 

Siyaset katılımını 57.000’i aşan üye kapasitemizi merkeze alarak tüm hemşerilerimizi kapsayacak şekilde aktif ve etkin bir yazılım uygulamasında buluşturuyoruz. Ben yaptım oldu yaklaşımı yerine sorgulayan analiz eden  sonuca dönüştüren ve çözüme kavuşturan aktif bir platformu hayata geçiriyoruz.

2- BURAK UYGULAMASINI DEVREYE ALIYORUZ.

Siyaset bürokrasi ve kamu kurumları ilişkisini yepyeni ve çağdaş bir alana taşıyoruz. Sadece hizmet alanların memnuniyet kalitesini değil hizmet üretenlerinde memnuniyetini ve sürece katılımını sağlayacak güçlü bir yazılım alt yapısını devreye sokuyoruz.        

3- Şehrimizin dört bir yanını belediyemiz ve bakanlılarımızla koordinasyon sağlayarak spor kompleksleri ile buluşturuyoruz. Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı sadece fiziksel ve biyolojik olarak güçlü ve zinde tutmanın çok ötesinde sosyal ve kültürel iletişim ve toplumsal dayanışmayı öne çıkartan yaşam merkezleri oluşturuyoruz.

4- Yaşayan ve üreten gençlik merkezlerimizi hayata geçiriyoruz.

5- E ticaret ve yazılım merkezi ile ilgili alt yapı çalışmalarımıza hız veriyoruz. İlgili bakanlıklarımızın, belediyelerimizin, Üniversitelerimizin ve il özel idaremizin paydaş olduğu güçlü konsorsiyumu hayata geçirerek gençlerimizin kendilerini geliştirebilecekleri ve üretecekleri modern bir merkez kuruyoruz.”

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...