Ispartaspor Play-Off hedefinden uzaklaşıyor

8 Aralık 2020 16:14

Geçtiğimiz hafta lig sonuncusu Yalovaspor’a yenilerek şaşırtan pembe-yeşilliler, son üç haftada kaybettiği puan 7’ye yükselerek hedefinden uzaklaşmaya başladı.

Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 8. Hafta oynanması gereken ancak Koronavirüs vakaları sebebiyle ertelenen İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor maçını Pazar günü  oynadı ve Yeşil – Pembeli ekip deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.

Ispartaspor, maçın belli bölümlerinde etkili olsa da maç boyunca vasat futbol ortaya koydu ve 3 – 1 kazanacağı maçtan 1 – 1 berabere ayrılarak altın değerinde 2 puan kaybetti.

Ispartaspor bu beraberlikle son üç haftada kaybettiği puanların toplamı 7’ye yükseldi. Zira, Yeşil – Pembeli ekip Elazığ Karakoçanspor maçında son saniyede yediği golle galibiyeti Elazığ’da bırakıp 1 puanla Isparta’ya dönerken, geçtiğimiz hafta ise sezonun en kötü futbolunu oynayarak kedi sahasında karşılaştığı lig sonuncusu Yalovaspor’a mağlup olup, taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yarattı ve altın değerinde 3 puan kaybederek, 9 maçtır galip gelemeyen rakibine ilk galibiyetini hediye etti. Ispartaspor Pazar günü  oynadığı erteleme maçını kazanıp üst sıralara çıkma imkanından yararlanamadı. Yeşil -  Pembeli ekip Esenler Erokspor ile berabere kalarak yine altın değerinde 2 puan daha kaybederek 9. Sıraya geriledi.

Öte yandan, Takımın şuanda en iyi futbolcusu olan ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde adeta taht kuran Nurettin Çakır, dünkü maçta kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Pembe-yeşilli ekip, Nurettin’i dünkü maçta adeta projektörle aradı. Zira, o olmayınca takım ne orta sahada ne ileri uçta başarılı olamadı ve galibiyete ulaşamadı.

CİZRESPOR’A GİDİYOR

Ispartaspor, önümüzdeki hafta daha doğrusu bu hafta içinde 10 Aralık Preşembe günü oynanacak ligin 13. Haftasında deplasmanda grubun zayıf takımlarından Cizrespor ile karşılaşacak.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1612 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...