Bin Aileye Kışlık Kıyafet Yardımı

14 Aralık 2020 15:49

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği yaklaşan kış öncesinde yardımlarını devam ettiriyor. Yardımlar kapsamında bin muhtaç aileye kışlık kıyafet yardımında bulunuldu. 

Ulusal bir Giysi Firmasının yardımlarıyla gerçekleştirilen yardım faaliyetinde toplamda 1000 aileye yardım yapılarak İHH’nın 2020 kışlık kıyafet yardımlarını tamamladı.

AKÇİL; “BİN AİLEYE KIŞLIK

KIYAFET YARDIMINDA BULUNDUK”

Söz konusu ulusal giysi firmasının zaman zaman bu tür yardımlarda bulunduğunu ve kendisine yaptığı bu yardımlardan dolayı teşekkür ettiğini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Yetim, fakir ve mültecilerden oluşan bin ihtiyaç sahibine kışlık kıyafet yardımında bulunduk.

“YAZLIK KIYAFETİN ARDINDAN KIŞLIK KIYAFET YARDIMLARIMIZI DA TAMAMLADIK”

25 Kasım tarihinde başladığımız yardım dağıtım işlemimiz 1 Aralık itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Yardımlarımız Cumhuriyet Caddesi Kahramanlar Apartmanı 2. Katta bulunan İHH Isparta Temsilciliği merkezimizde gerçekleştirilmiştir. Bizler ihtiyaç sahibi olduklarını daha önceden tespit ettiğimiz ailelerimize yönelik Kurban Bayram öncesi yaptığımız yazlık kıyafet yardımının ardından şimdi de kışlık kıyafet yardımını tamamlamış bulunmaktayız.

“TÜM YARDIMSEVERLERİMİZE

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bu yardımları yapmamıza vesile olan ülkemizin güzide markalarından olan LC Waikiki firmamıza hassaten bir kez daha teşekkür ederiz. Kendilerinden Allah razı olsun. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla zor bir süreçten geçen gerek ülkemiz gerekse ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Vakit bir ve birlik olma vaktidir. Tüm duyarlı ve merhametli vatandaşlarımıza, kurum, kuruluş ve firmalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1864 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...