Ispartaspor, Grup Lideri Çatalcaspor’u devirecek

18 Aralık 2020 15:44

Pembe-yeşillilerde gözler bu hafta sonu oynanacak olan Çatalcaspor maçına çevrildi. Lig’de orta sıralarda yer alan Ispartaspor’da bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, pazar günkü maçta rakibini yenerek üst sıraları tırmanmak istiyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da 2 günlük iznin ardından çalışmalar başladı. Ispartaspor, hafta sonunda Çatalcaspor’u kendi sahasında ağırlayacak. Kent merkezinde yaptıkları çalışmalarla  hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşillilerde sakatlıkları süren Nurettin Çakır ve Volkan Çekiç ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

Bu arada 1942 yılında kurulan ve tüm liglerin en köklü takımlarından birisi olan İstanbul ekibi Çatalcaspor ile Ispartaspor, tarihinde ilk defa karşılaşacak. Zira, iki takım bu zamana kadar ya farklı liglerde ya da farklı gruplarda yer almasından dolayı karşı karşıya gelmedi.

Bu haftaya kadar ligde oynadığı 12 maçta 5 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Ispartaspor’da hedef şuanda grup lideri olan Çatalcaspor’u mağlup ederek hem grupta üst sıralara tırmanmak hem de istikrarsız gidişata son vermek amacında:  Ispartaspor’un bu hafta sonu oynayacağı maç belki de ilk yarının en zor maçı olacak. Zira, rakibi Çatalcaspor grup lideri olarak Isparta’ya geliyor. Ligde oynadığı 12 maçın 8’ini kazanan konuk ekip deplasmanda çıktığı 6 maçtan 5’ini galibiyetle sonuçlandırmış. Bu da rakip takımın deplasmanlarda çok başarılı sonuçlar aldığını ve Ispartaspor’un işinin son derece zor olduğunu ortaya koyuyor.

Öte yandan Misli.com 3. Lig 3. Grubun 14’üncü haftasında oynanacak maç 20 Aralık Pazar günü saat 13:00’da başlayacak.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1547 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...