Ispartaspor lider Çatalcaspor’u ağırlıyor

19 Aralık 2020 10:58

Pembe-yeşilliler, İstanbul temsilcisi  lider Çatalcaspor’u yenerek Play-Off için umutlanmak istiyor.

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 13. Maçında İstanbul temsilcisi lider Çatalcaspor’u ağırlayacak. 20 Aralık Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Bingöl Bölgesinden Yusuf Aydın, Muhammed Yıldız ve  Bitlis Bölgesinden Volkan Boz isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta farklı Cizre galibiyetiyle moral bulan pembe-yeşilliler, ligde 19 puanla 8. Sırada bulunuyor. Çatalcaspor ise 27 puanla zirvede yer alıyor.  Ispartasporla birlikte 21’şer golle grubun en golcü takımı olan İstanbul temsilcisi kalesinde 11 gol gördü.

                Ligin en az gol yiyen ekibi olan ve şampiyonluk adaylarından 25 puanlı  İçel İdmanyurduspor ise ligin orta sıralarında yer alan Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşacak. 25 puanla üst sıraları kovalayan Somaspor ise son haftaların formda takımı lig 9. Altındağspor’a konuk olacak. Şampiyonluk adaylarından 25 puanlı Karşıyaka, Şile Yıldızspor’a konuk olacak.  Üst sıraları kovalayan Çarşambaspor ise son haftalarda çıkış yakalayan Osmaniyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Esenler Erokspor ise Cizrespor’u ağırlarken, Gölcükspor ise Yalovaspor’u konuk edecek. Lig sonuncusu Arhavispor ise Erbaaspor’la deplasmada karşılaşacak.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2093 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...