Oda başkanları ve çalışanlarına kontrol amaçlı Covid testi

19 Aralık 2020 11:02

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri ekipleri tarafından esnaf odaları başkanları, oda genel sekreterleri ve çalışanlarına kontrol amaçlı Covid19 PCR testi yapıldı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik binasında özel kıyafetli sağlık personeli tarafından oda başkanları,  genel sekreterler ve oda çalışanlarından PCR sürüntü testi alındı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, verilen sağlık hizmetinden dolayı başta Vali Ömer Seymenoğlu olmak üzere Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Nazif Aydın’a teşekkür etti. Salgına karşı Birlik binasında ve tüm odalarda tedbirlerin alındığını kaydeden Başkan Tural, "Hem esnafımızın hem de çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Tüm odalarımızda HES kodu uygulamasına başlandı. Odalarımızda sürekli dezenfekte çalışması yapılıyor. Bugünde Halk Sağlığı ekiplerince başkanlarımıza ve personelimize tedbir amaçlı Covid 19 testi uygulandı. Bu zor süreçte fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ederim. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Salgına karşı mücadele hepimizin görevi. Kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı icin maske mesafe ve hijyen kurallarından taviz vermeyelim. Salgının yayılmasının önüne  kurallara uymakla geçilebileceğini unutmayalım" diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2076 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...