Başarılı öğrenci ödüllendirildi

22 Aralık 2020 15:20

Türk Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu “ Sağlık çalışanlarına vefa “  konulu mektup yarışmasında Isparta İl birincisi seçilen Yılmaz Şener İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Figen Zeynep Eren ve ailesi ile Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde bir araya geldi.

Öğrencinin babası Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Umut Erol Eren’in de sağlık çalışanı olarak hizmet verdiği Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde Figen Zeynep Eren’e plaket ve hediye takdimi için bir program düzenlendi.

Günün hatırasına düzenlenmiş bir plaketi, Türk Bayrağı ve hediyeleri Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen adına Figen Zeynep’e takdim eden Başkan Durak, Ülkemizin ve tüm dünyanın Covid 19 salgını münasebetiyle zor günler geçirdiği bu günleri en kısa zamanda atlatarak güzel günlere birlikte kavuşacağımıza olan inancını ifade etti.  Bu mücadelede büyük gayretler gösteren Türk Sağlık Teşkilatı’nın ne kadar zor şartlar altında Milletimize sağlık hizmeti sunduklarının farkında olduklarını belirtti.

Bu manada, minik elleriyle, kocaman yüreği ile Türk Sağlık Teşkilatı’nın ve ailelerinin içinde bulunduğu durumu çok güzel bir mektupla ifade eden öğrenci  Figen Zeynep’e teşekkür eden Durak, böyle bir yarışmada babası sağlık çalışanı olan bir öğrencimizin birinci olması bizi ayrıca gururlandırmıştır dedi. Şu anda Ülkemizin dört bir yanında salgın ile mücadele eden doktorundan hizmetlisine tüm cefakâr, vefakâr, kahraman sağlık çalışanları adına bu duygu dolu mektup için teşekkür etti.  Ailesini,  böyle duyarlı bir çocuk yetiştirdikleri için tebrik eden Başkan Durak, öğrencimizin yetişmesinde büyük emekleri olan Sınıf Öğretmeni Engin Sarıkaya ve Okul Müdürü Ali Solmaz’a, yarışmayı organize eden Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.  Başkan Durak, öğrencimiz Figen Zeynep Eren’in ileride ailesine, Milletine ve Ülkesine faydalı işler yapacağına olan inancını belirterek,  kendisi için sağlıklı, başarılı ve mutlu bir gelecek diledi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1805 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...