Ispartaspor, Arhavi deplasmanında

23 Aralık 2020 15:27

Pembe-yeşilliler, Arhavispor’la oynayacağı maç için Trabzon’a gitti.

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 14. maçında Trabzon temsilcisi Arhavispor’la deplasmanda karşılaşacak. 24 Aralık Perşembe günü Arhavi İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Ayberk Demirbaş, Aydın Bölgesinden Ahmet Oğuz Yılmaz ve Denizli Bölgesinden İbrahim Ethem Potuk isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor, 22 puanla yedinci sırada bulunuyor. Arhavispor ise 8 puanla on altıncı sırada yer alıyor. Ispartaspor rakibini yenerek Play-Off yolunda önemli bir adım atmak istiyor. 1300 kilometrelik en uzak deplasmana gidecek olan pembe-yeşilliler, dün Trabzon’a gittiler.

                Arhavispor ise ligde kümede kalma savaşı veriyor. Karadeniz temsilcisi ligde kalma adına puan ve puanlara ihtiyacı var.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise İçel İdmanyurdu haftayı bay geçirirken şampiyonluk adaylarından Somaspor da Osmaniyespor’u ağırlayacak. Çatalcaspor ise Esenler Erokspor’u konuk edecek. Karşıyaka ise Altındağspor’u konuk ederken Şile Yıldızspor, Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşacak.  Çarşambaspor ise Erbaaspor’u konuk edecek. Yalovaspor ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...