LASTİK OTELİ HİZMETTE

24 Aralık 2020 18:02

Dünyanın en çok tanınan lastik şirketi Michelin, son yıllarda yaygınlaşan lastik otel projesini Isparta’da da hayata geçirdi. Oflaz ailesi, 750 m2 kapalı alanda Michelin’in lastik bayiliği ile lastik otelini açtı.

Oto lastiği trafik güvenliği açısından olmazsa olmaz bir unsur. Kış lastiği zorunluluğu ile birlikte araçlarda yaz ve kış dönemlerinde ayrı ayrı lastik takmaya neden oldu. Bu da lastik oteli ihtiyacını gündeme getirdi. Büyük firmalar, şehirlerdeki lastik bayilerinde lastik otelini zorunlu tutuyor.

Dünyanın en çok tanınan lastiği Michelin de Isparta’nın ilk lastik otelini hizmete açtı. Michelin bayiliğini alan Oflaz Ailesi, Yeni Sanayi Çarşısı, eski Karakol karşısındaki kavşakta 750 m2 kapalı alana sahip işyerinde Michelin’in lastik satış, servis ve lastik oteli bayiliğini aldı. Michelin’e ait alt marka Euromaster hizmetleri de burada veriliyor.

1988’den bu yana akü ticareti ile ilgilenen Adem Oflaz ve oğlu Mustafa Oflaz, Michelin bayiliği kapsamında oluşturdukları modern işyerinin en üst katında lastik oteli oluşturdu. Yüksek kapasiteli lastik oteli uygulamasında yazın kış lastikleri, kışın da yaz lastikleri emanete alınıyor. Michelin bayiliği kapsamında dünyaca ünlü markanın lastiklerinin satışı ile bakım-tamir hizmetleri de yapılıyor. Michelin’in alt markası Euromaster kapsamında ise lastik, akü, fren, klima, yağ değişimi hizmetleri de veriliyor.

Oflaz ailesi, lastik satış, bakım ile akü, fren, klima ve yağ değişimi hizmetlerini 2 şubede gerçekleştiriyor. Oflaz ailesi tüm bu hizmetleri Mertcan Otomotiv çatısı altında veriliyor.

İLETİŞİM KANALLARI

Sanayi Mah. 3241 Sok. No:40

Sanayi Mah. 153. Cad. 1. Blok Daire: 21

0246 201 26 12

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2433 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...