KURUCUM GIDA’dan büyük başarı

24 Aralık 2020 18:05

Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törene, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’da iştirak etti.

Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre büyüme hızında elde ettiği ilerleme göz önüne alınarak en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.

Başvurular arasından ITB üyesi Kurucum Gıda- Mehmet Volkan Poyraz, en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında 53’üncü sırayı alarak ödüle layık görüldü. Ayrıca, yarışmada dereceye giren Isparta’dan tek firma oldu.

Konuyu değerlendiren Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, “ Borsamız üyelerinden Mehmet Volkan Poyraz-Kurucum Gıda, TOBB Türkiye 100 Ödül Töreninde en hızlı büyüyen şirketler arasına girerek bizleri ve Isparta’mızı gururlandırmıştır. Borsa olarak, üyelerimizin ve genç girişimcilerimizin her daim gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. İlimizin ekonomik, ticari ve sosyal gelişim alanlarına katkı sağlamak ve Isparta’daki ticareti geliştirmek ve potansiyel ticaret alanlarını tespit ederek gelişmesine destek verme gayesinde olan Isparta Ticaret Borsamız, tüm gücüyle üyelerinin yanında olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle, törende dereceye girerek ödül alan firmamız ve aynı zamanda koordinatörü olduğumuz TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyesi Mehmet Volkan Poyraz’ı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1406 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...