ISUBÜ’lü Öğrenci Hazırladığı Proje İle Türkiye 3.sü Oldu

29 Aralık 2020 15:54

Ticaret Bakanlığı Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) gerçekleştirdiği Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ’nin de katıldığı Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerinde “Eczaport İlaç Kontrol ve Transfer Sistemi” isimli projesi ile ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gamze ŞİMŞEK Türkiye 3.sü oldu.

Gamze ŞİMŞEK, ödülünü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle’nin da hazır bulunduğu platformda alırken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile de hatıra fotoğrafı çekildi.

Gamze ŞİMŞEK, 800 ekibin katılım sağladığı İnovaTİM  İnovasyon Yarışmasında finale kalan 30 ekip içerisinde yer alarak sunumunu yaptığı Pandemi Sonrası kategorisinde ECZAPORT “ İlaç Kontrol ve Transfer Sistemi “ adlı proje ile üçüncülük derecesini elde etti.

Başarılı olan öğrencimiz Gamze ŞİMŞEK’i, Sayın TİM Başkanımız İsmail GÜLLE’yi , projeye danışmanlık yapan Çağrı TEMEL ve projedeki ekip arkadaşını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...