İYİ PARTİ Sağlık sektörü çalışanlarını unutmadı

3 Ocak 2021 13:13

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve İl Yöneticileri, yılın son gününde eczacıları, optikçileri ve medikalcileri ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; “2020 yılı hepimiz için zor bir yıl oldu, hayal bile edemediğimiz bir durumla baş etmek zorunda kaldık. Bu süreçte ne yazık ki sevdiklerini kaybedenler oldu, birçok kahraman sağlık çalışanımızı kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşadık.

Biz İYİ Parti olarak, tüm bu zorlu süreçte yanımızda olan sağlık çalışanlarımıza ve sektör çalışanlarına şükranlarımızı iletmek adına  2020 yılının bir numaraları kahramanları olan sağlık çalışanlarımıza gerçekleştirdik. Onlar şüphesiz ki her zaman başımızın tacı. Bu süreçte onlara birazda olsa destek olabilmek adına bizlerde, onların sorunlarını dile getirmeye onların sesi olmaya gayet ettik. Bizler Isparta'da, Milletvekilimiz Dr. Aylin Cesur Hanımefendi TBMM'de onların sesi olmaya gayret ettik. Bundan sonraki süreçte de İYİ Parti olarak bizler tüm gayretlerimizle onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle kahraman sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, 2021 yılının tüm milletimize sağlık, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...