İtfaiyeye Yüksek Merdivenli araç

4 Ocak 2021 18:10

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Isparta’ya 44 metrelik merdiveni bulunan ve yüksek katlı apartmanlardaki yangınlara müdahale edebilecek kapasitede 6,5 milyon lira değerinde yeni İtfaiye aracının gönderildiğini aracın yakın zamanda Isparta’ya ulaşacağını müjdeledi.

Kanal32 Televizyonunun Ana Haber Bültenine konuk olan Başkan Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ilimizde yüksek katlı diğer bir deyişle 7 ve daha fazla katlı olan binalarda olabilecek bir yangın olayına müdahale edebilecek İtfaiye Aracımız yoktu. Elimizdeki araçlar daha az katlı apartmanlara uygun şekilde bulunmaktadır. Geçtiğimiz aylarda Ankara’ya gittiğimizde durumu Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim.

Sağolsunlar bu konuda şehrimize son teknoloji ile donatılmış, 44 metre yüksekliğinde merdiveni bulunan 6,5 milyon lira değerindeki İtfaiye Aracını şehrimize gönderdiler. Artık, şehrimizde 7 ve daha üzeri katlı apartmanlara rahatlıkla müdahale edebileceğiz. Söz konusu aracın gönderildiği bize bildirildi. Aracın yakın zamanda Isparta’da olacağını düşünüyoruz. Gelir gelmez de hizmete sokacağız. Yeni İtfaiye Aracımız şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

 

 

Bu haber 1588 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...