Hızırbey Ortaokulu’ndan “Geleceğin Okulu” Projesi

5 Ocak 2021 15:05

Merkezi Ankara’da bulunan Eğitim Gönüllüleri Derneği ile Hızırbey Ortaokulu arasında Geleceğin Okulu Akreditasyon Programı sözleşmesi imzalandı. Hzırbey Ortaokulu, bu sözleşmeyi Isparta’da imzalayan ilk okul unvanını kazandı.

 Okul Müdürü Tevfik Akar, sözleşme ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Sözleşmemizi 12 Kasım 2020 Perşembe günü ( Yaklaşıl bir buçuk ay önce) Okulumuzda EYUDER Genel Başkanı Sayın Dr. Adem ÇELİK ile karşılıklı olarak imzaladık ve 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Geleceğin Okulu Proje çalışmasında Çevre Dostu Okul, Sosyal Sportif Faaliyetler, Okur Yazar Okul, Temiz Sağlıklı Okul, Dijital Okul, Gelişen Okul ve Yardımsever Okul başlıklarında ve toplam 42 alt başlıkta çalışmalar yapacağız. Zaten okul olarak bu alt başlık konularının çoğunluğu okulumuzda yapılmakta olan çalışmalardı.

Hızırbey Ortaokulu olarak İlimizde yeni bir çalışmaya örnek ve önderlik yapmak için ekip olarak  okulumuz için önemli olan bu projede diğer çalışmalarda olduğu gibi başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ayrıca EYUDER Genel Başkanı Dr. Adem ÇELİK’in okulumuz ziyaretinde okulumuz ile ilgili güzel ve olumlu düşünceleri için de ayrıca şahsım ve okulumuz adına teşekkür ederiz. Hızırbey Ortaokulu olarak ilkleri yapmaya ve ilklerin okulu olmaya devam edeceğiz…”

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...