ISPARTASPOR, GRUP LİDERİ SOMASPOR KARŞILAŞMASI BUGÜN

6 Ocak 2021 15:38

Pembe-yeşilliler, bugün Manisa temsilcisi Somaspor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Ispartaspor, ligdeki 16. maçında 6 Ocak Çarşamba günü (bugün)  Manisa temsilcisi grup lideri Somaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi önceki gün hazırlıklarını tamamlayan ve dün sabah bu karşılaşma için yola çıkan Yeşil – Pembeli ekip Soma’ya ulaşarak burada son antrenmanını yapıp, kaldığı otelde maç saatini beklemeye başladı. Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Balıkesir Bölgesinden Talha Öztürk, Enes Biroğlu ve Volkan Esen isimli hakemler yönetecek. 4. Hakem ise Bursa Bölgesinden Oğuz Karadağ.

                Ispartaspor, 26 puanla yedinci sırada bulunurken, Somaspor ise 32 puanla zirvede bulunuyor. Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor. Somaspor ise evinde puan kaybı yaşamayarak devreyi lider kapatmak istiyor.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise şampiyonluk adaylarından İçel İdmanyurduspor, grup dokuzuncusu Altındağspor’u ağırlayacak. Esenler Erokspor ise Çarşambaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Karşıyaka ise Erbaaspor’u, Çatalcaspor ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Gölcükspor, Arhavispor’la deplasmanda karşılaşırken Cizrespor ise Yalovaspor’u ağırlayacak.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...