“BU YIL ISPARTASPOR’DAN ÜMİTLİYİZ”

6 Ocak 2021 15:42

 Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba günü lider Somaspor’la oynanacak maç için yola çıkan kafileyi uğurladı.

                Muhtarlar Derneği olarak Ispartaspor’a başarılar dileyen Büyükleblebi;

 “ Ispartaspor son haftalarda yaptığı çıkışı bu haftada devam ettirecektir.  Pandemiden dolayı seyircisiz oynanıyor ama 10 bin kişiye oynuyordu Ispartaspor.

 Ispartaspor da bildiğiniz üzere Isparta’mızın takımı.  Ispartaspor son haftalarda yaptığı çıkış ile bu haftada çıkışını devam ettirmesini temenni ediyoruz.  Isparta futbolu seven bir il . Başarıya daha yakın bir şehirdir. Hem Milletvekillerimiz, hem Sayın Valimiz hem Sayın Belediye Başkanımız olsun hepsi destek çıktı Isparta’ya bu konuda. Bizlerde bu konuda 20 bin nüfusu temsil eden 44 mahalle muhtarı olarak Isparta sporlu futbolculara moral verdik. Onlarla beraber olduğumuz ilettik. Biz Ispartaspordan bu yıl umutluyuz. Soma deplasmanından da umutluyuz. Onun dışında iyi takımımız sadece birkaç eksiğimiz var. Bu hafta sakatlıklardan kaynaklı ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımızın da onları aratmayacağına inanıyorum.”

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...