Yüksek Merdivenli İtfaiye Aracı hizmette

6 Ocak 2021 15:58

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pazartesi günü gerçekleştirilen Ocak ayı ve aynı zamanda 2021 yılının ilk Meclis Toplantısının ardından 43 metre merdiven uzunluğundaki itfaiye aracını Belediye Meclis üyelerine tanıttı.

Belediye binası önünde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Başkan Başdeğirmen, “İlimizde yüksek katlı binalarda olabilecek bir yangın olayına müdahale edebilecek İtfaiye aracımız yoktu. Geçtiğimiz aylarda Ankara’ya gittiğimizde durumu Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. Sağolsunlar bu konuda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin hanımefendiye talimat verdiler. Bu konuda Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sayın Birol Ekici bizzat ilgilendi ve Allaha şükür geçtiğimiz Cuma günü itibariyle aracı şehrimize göndererek bize teslim ettiler. Böylelikle şehrimize son teknoloji ile donatılmış, 43 metre yüksekliğinde merdiveni bulunan 6,5 milyon lira değerindeki İtfaiye Aracına sahip olduk. Artık, şehrimizde 7 ve daha üzeri katlı apartmanlara rahatlıkla müdahale edebileceğiz. Ben, Isparta Belediye ve tüm Isparta halkı adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni İtfaiye Aracımız şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Biraz sonra birlikte itfaiye aracımızı hizmete sokacağız” dedi.

DEV PANKARTLA TEŞEKKÜR

Başdeğirmen ayrıca, dev bir pankart hazırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye teşekkür etti.

Pankartta; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye Isparta’ya verdikleri desteklerinden dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız. Yeni İtfaiye Aracı Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” ifadeleri yer aldı.

*HABER MERKEZİ

 

 

 

Bu haber 1791 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...