Başkan Başdeğirmen’e Teşekkür Plaketi

11 Ocak 2021 16:13

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, yerel medyaya olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştirilen Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısına katılan Şevket Karahan meclis üyelerine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

HEP BİRLİKTE ISPARTAYIZ

Meclis üyelerine yerel medya hakkında bilgiler veren IGC Başkanı Şevket Karahan: “Malumuz olduğu üzere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Ancak bu yıl hem Pazar gününe denk gelmesi, hemde pandemi nedeniyle arkadaşlarımızla birlikte Sayın Başdeğirmen’i ziyaret edemeyeceğiz. Sizlerin huzurunda Sayın Başkan’a teşekkürlerimizi sunarız. Hepimiz Isparta için mücadele ediyoruz. Hepimizin ortak paydası bu şehir. Bu şehir için bir tuğla koyan herkes bizim baş tacımızdır. Birkaç yıl öncesine gidecek olursak ülkemizde ki döviz v.b olayların büyük artış göstermesi en çok yerel medyayı yaraladı. Artık olmak ya da olmamak savaşı veriyoruz. Yerel medya bir şehrin hafızasıdır, kalbidir. Hafızamız yok olmak üzere. Meclis üyelerimizin ve halkımızın yerel medyaya destek olmasını diliyoruz. Sayın Şükrü Başdeğirmen hangi görevde olursa olsun yerel medyayı her anlamda desteklemiştir. Kendisine Isparta medyasına adına teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmasının ardından Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e plaket eden Şevket Karahan, ‘Isparta Medya Çalışanlarına ve Değerli Halkımıza Yapmış Olduğunuz Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ediyoruz.’ Dedi.

Karahan’a teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1556 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...