“ŞİMDİ ÇALIŞMA,BAŞARI VE ÖNCELİKLE KENETLENMEZ ZAMANI”

17 Ocak 2021 13:25

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor,  2. Yarı hazırlıklarına yarından itibaren Antalya’da devam edecek.

                Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, Teknik Direktör  Gökhan Çelebi'ye güvenlerinin tam olduğunu belirterek; “Gökhan Çelebi ile yolumuza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

                Bu arada Ispartaspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi de hedeflerinin şampiyonluk ve Play-Off olduğunu belirterek, “Bu zamana kadar Ispartaspor ne zaman görev verirse biz taşın altına her zaman elimizi soktuk. Ben doğduğumdan beri Ispartasporluyum. Bu sahada büyüdüm.  Benim Ispartaspor taraftarını rencide edici hiçbir kelime söylemem söz konusu olamaz. Münferit birkaç kişiyle yaşadığımız olayı tüm taraftara mal etme çabasını üzüntüyle karşılıyorum. Biz her zaman Ispartaspor taraftarı ve Ispartaspor için kalbimizi ve gönlümüzü vermeye hazırız. Devir artık geçmişi konuşma devri değil. Şimdi çalışma, başarı  ve öncelikli kenetlenme zamanı.

Büyük Ispartaspor taraftarından destek bekliyor ve şu ana kadar bizim yanımızda olan başta başkanımız Atakan Yazgan olmak üzere bize destek olan yönetimimiz ve camiamıza ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

                Öte yandan  Ispartaspor, dış transferde Çorumspor’dan orta saha oyuncusu Muhammed Çoban ve Kerem Açık ile Çarşambaspor’dan Stoper Kaan Dorak ile anlaştı.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1548 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...