Hedefimiz: Play-Off ya da şampiyonluk

21 Ocak 2021 15:15

Ispartaspor’un ilk yarıda attığı 27 golün 16’sında imzası bulunan Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin, 2. Yarı için iddialı konuştular. 

Ispartaspor’un golcü futbolcuları Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin, 2. Yarıdan umutlu konuştular. Çakır, “Bu sene Emir Kaanla birlikte iyi bir tempo yakaladık. Şöyle bir durum daha var diğer arkadaşlarımızın da çok katkısı var bu konuda. Yeri geldi açıklarımızı kapattılar. Bizde onlara o bölgede yardımcı olmaya çalıştık. inşallah böyle devam edeceğiz. Hem Emir Kaan hem ben takımımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sonunda da inşallah play-off yada şampiyonluk için mücadele edeceğiz.

Ben geçen sene devre arası geldi çok zorlanmadım da burayı tercih ederken özellikle Atakan başkanımızın bana karşı yaklaşımımı bana karşı olan tutumu beni buraya çekti. Tabiki Ispartaspor taraftarının da bunda çok katkısı var tabiki bunun etkisiyle buraya geldim. Ispartaspor için gerçekten büyük bir camiaya geldiğime inanıyorum. En üstten en alta kadar gerçekten çok büyük coşku var. Şampiyonluğu düşünüyoruz inşallah da onun için gerekeni yapacağız.

 Ben kişilik olarak anı yaşamayı seven biriyim. Bu sene bende keyif alarak futbol oynuyorum. Bu da zaten sayılara yansıdı bu sezon sonu düşünüp taşınmak istiyorum önümde sadece 3 aylık 16 maçlık bir süreç var sadece oraya konsantre olmuş durumdayım ondan sonrasını düşüneceğim. Tabiki üst liglerde oynamak ben de istiyorum. Stadımız gerçekten standartların üzerinde 3. Lig ve alt liglerin genelde sahaları daha alt düzeydir amma biz bu konuda şanslıyız” dedi.

Takımın golcülerinden Emir Kana Gültekin ise “İyi bir başlangıçla devam ettik beklediğimiz bir çıkıştı ilk başta 2 beraberlik aldık ilk başta 2 tane beraberlik aldık. Sonrasında galibiyetlerle devam ettik. Güzel oldu takım arkadaşlarımızla beraber iyi bir iş çıkarttık. Dediğiniz gibi gol sayılarında da Nurettin abi ile beraber yukarlara taşıdık. Bizim için en büyük hem başkanımı, hem yöneticilerimiz ve diğer ekip arkadaşlarımızın çok büyük emekleri var. Onların bizlere büyük katkıları oldu. Beraber bir bütün olduk. İnşallah bu sene play-off ya da şampiyonluk alıp yukarı çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1435 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...