“Eczacılarımıza teşekkür ederiz”

27 Ocak 2021 15:05

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 15. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ecz Esra Nemli Kurtbolat ile yönetimini ziyaret ederek koronavirüs sürecinde verilen desteğe teşekkür etti.

 Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat, Milletvekili Gökgöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Isparta’daki tüm eczacılar olarak Pandemi sürecinde fedakarca görev yaptık. Görevi başında hastalığa yakalanıp vefat eden meslektaşlarımız oldu. Sağlık ve ilaca erişimde herhangi bir aksaklık yaşatmadık. Halka en yakın sağlık danışmanları olarak hizmetimize devam ettik ve etmeye devam ediyoruz, süreçte emek veren tüm meslektaşlarıma ve eczane çalışanlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi. “ Eczacıların  talebinin sundukları hizmetin tanınarak sistemin tanımlı bir parçası olarak diğer sağlık çalışanları ile işbirliğini önceliklendiren çerçevede yeniden yapılandırılırılarak ; eczacı gelirinin ilaç fiyatlarından bağımsız hale getirilerek verdiği danışmanlık hizmetiyle meslek hakkı tanınması gerekliliğini “ anlattı. Ayrıca kamuda çalışan eczacılarımızın çalışma ve özlük şartlarının iyileştirilmesi gerekliliğini belirtti.

 Milletvekili Gökgöz de Eczacılar Odası’nda ilk kez bir kadın başkanın görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi. Kurtbolat ve ekibine görevinde başarılar dileyen Gökgöz, “Tüm sağlık çalışanlarımızın yaptıkları gerçekten taktire şayan. Eczacı kardeşlerimiz de her şeyden fedakarlık göstererek, hayatını riske atarak gayretini gösteriyor. Bu süreci başarılı götürüyorsak bunda eczacılarımızın da katkısı büyüktür” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...