Mustafa Höke Göreve başladı

29 Ocak 2021 14:59

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kararıyla İşkur Isparta İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken İl Müdürü olarak atanan Mustafa Höke, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevini 4 yıldır vekaleten yürüten Şube Müdürü Gürsel Öksüz’den devraldı.

İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Höke ile aynı kurumda birlikte çalıştıklarını ifade eden İşkur Şube Müdürü Gürsel Öksüz, törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Mustafa beyle 4 yıl boyunca birlikte çalıştık. Bu süre içinde güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Şehrimizde işsizliğin önlenmesi adına mesai harcadık. Bu bir bayrak yarışıdır ve gün geldi bu görev bayrağını Mustafa Höke arkadaşımıza devrediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

HÖKE; “EN ZOR SÜREÇTE KURUMUMUZU

4 YIL BOYUCA BAŞARIYLA YÖNETTİ”

İl Müdürlüğü görevini Gürsel Öksüz’den devralan Mustafa Höke de konuşmasında; “Öncelikle, beni bu göreve layık görerek atamamı yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendiye, Devlet Büyüklerimize ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Gürsel Öksüz Müdürümüz, 15 Temmuz Süreci, Koronavirüs Pnademisi gibi tüm zorlu süreçler içinde kurumumuzu 4 yıl boyunca başarıyla yönetmiş ve temsil etmiştir. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben de, kurumumuzu bulunduğu bu noktadan daha iyi noktalara çıkarmak için çaba göstereceğim. Kurumsal hizmet kalitemizi daha da artırmak adına, işsizlere iş imkanı sağlamak, işverenlere nitelikli eleman bulmak ve işsizlerimizin daha rahat iş bulabilmeleri için eğitim çalışmaları noktasında hep birlikte gayret sarfedeceğiz” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, 4 yıl boyunca gösterdiği yoğun gayret ve özverisinden dolayı Gürsel Öksüz’e bir kez daha teşekkür ederek Isparta İŞKUR İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların önce Isparta, sonrasında Türkiye için ne denli önemli olduğunu özellikle pandemi döneminde bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Böylesi bir dönemde bir sancak görevi gören İŞKUR’un kurum bayrağını Gürsel Öksüz’den layığıyla teslim aldığını ve daha ileriye taşıyacağını sözlerine ekledi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...