BAKANLIKLARIN DAVET LİSTESİNDE YER ALAN İNŞAAT FİRMAMIZ: METRO MÜHENDİSLİK

31 Ocak 2021 12:03

Isparta yapı sektörünün önemli aktörlerinden Metro Mühendislik, ilimizi ulusal arenada başarı ile temsil ediyor. Sağlık, Spor, Milli Savunma, Adalet gibi bakanlıkların ‘davet edilecek firmalar’ listesine giren Metro Mühendisliğin, 10 şehirde şantiyesi bulunuyor. Metro, kamu projelerinin yanı sıra özel yap-sat projeleri ile de ilimizde önemli yatırımlara imza atıyor.

Metro Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Özaydın, bakanlıklardan davet almaktan mutlu ve gururlu olduğunun altını çizdi. Isparta adına başarılı bir temsil görevi üstlendiğini belirten İnşaat Mühendisi Özaydın, “Bakanlıklardan davetler geliyor. Bununla şehrim adıma, firmam adına, çalışanlarım adına gururluyum ve mutluyum. Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Mili Savunma Bakanlığı gibi birçok kamu kuruluşunun davet listesinde yer alıyoruz. Davet alan bir firmayız. Davet geldikten sonra internet üzerinden ihalelere iştirak ediyoruz. Malatya’da TOKİ için 99 ev, 80 dükkan yapıyoruz. Neredeyse bitmek üzere. İzmir Alsancak Stadyumu’nu bitirdik. Burdur’da hastane yapıyoruz. Kıbrıs’ta cezaevi yaptık” dedi.

Başarının sadece Mustafa Özaydın’dan kaynaklanmadığının altını çizen Özaydın, baba mesleğini devam ettirdiğini ifade etti. Özaydın, şöyle devam etti:

“Bu başarı sadece benden kaynaklanmıyor. Babam 1970’da müteahhitti. 36 yıl bu alanda çalıştı. Ondan çok şeyler öğrendik. Kardeşim İnşaat Mühendisi. Bayrağı daha da yükseklere taşımak için çalışıyoruz. Ve tabiki iyi bir kadromuz var. Hastaneler, üniversiteler, spor salonları yapıyoruz. 10 şehirde şantiyemiz var. Yap-sat projelerimiz devam ediyor. Bu tek başına Mustafa Özaydın işi değil. İyi bir kadroya sahibiz. İşimizi çok seviyoruz. Mücadele veriyoruz. Vergi rekortmeni oluyoruz, bununla gurur duyuyoruz. Ülkemize ekonomik katkı sunmaktan mutluyuz. Yap-sat projelerimizde müşterilerimize kazandırıyoruz. Bizden daire alan bizden daha çok para kazanıyor.”

BİR NESLİN YETİŞMESİNE

KATKI SUNUYORUZ

İşadamı Mustafa Özaydın, inşaat sektörünün dışında eğitim sektöründe de başarılı bir projenin mimarı.

İnşaat Mühendisi Mustafa Özaydın, Bahçeşehir Koleji’nin Isparta’da kurulmasının eğitime önemli bir katkı sağladığını savundu. Isparta’ya iyi bir okul kazandırdıklarını kaydeden Özaydın, “Isparta’ya eğitim alanında katkı sağladığımızı düşünüyoruz. 1100 öğrencimiz var. Çocuklarımıza iyi bir eğitim verdiğimizi düşünüyorum. Sadece bilimi öğretmiyoruz. Çocuklara erdemli olmaya, Atatürk ilke ve inkılaplarına uymayı öğretiyoruz. İyi ve kötüyü ayıran nesil yetiştirmek istiyoruz. Başarıları bizi gururlandırıyor. Bir neslin yetişmesine katkı sunuyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1839 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...