“Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da oyun anlayışımızdan taviz vermedik”

31 Ocak 2021 12:05

Ispartaspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, “Çok genç bir takımız her geçen gün daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 17. Maçında Karşıyaka’yı deplasmanda 2-0 yenmenin sevincini yaşıyor.

                Ispartaspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Karşıyaka maçını değerlendirdi.  Karşıyaka karşısında ortaya konulan futboldan memnun olduğunu söyleyen Çelebi, “Maçın ilk dakikasından itibaren sahada istediklerini yapan biz olduk. Savunma ve hücum anlamında dengeli ne yaptığını bilerek oynamaya çalıştık. Geçiş hücumlarında koşu ve pas seçeneklerini daha iyi yapabilseydik  erken koparabileceğimiz bir maç olabilirdi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da oyun anlayışımızdan taviz vermedik. Goller geldikten sonra rakipte çözülme oldu. Bu dakikadan itibaren skoru çok daha fazla arttırabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Genel anlamda memnunum. Ancak beni en çok mutlu eden ve gelecek adına umutlanmama sebep olan rakip 10 kişi kalana dek ortaya koyduğumuz oyun oldu. Çok genç bir takımız her geçen gün daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı gösterdiği performanstan dolayı yürekten kutluyorum. Ayrıca bu sürece kadar bana destek veren başta Atakan başkanımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...