“Türkiye’nin Uygulamalı Eğitime Dayalı Konsept Üniversitesi Olarak Gururumuz”

2 Şubat 2021 17:59

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Diler’i ziyaret eden İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur ve İYİ Parti heyeti, Rektör Diler’den Üniversite ve süren çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Diler ve beraberindeki Üniversite heyetine; Üniversite’nin Türkiye’ye, Isparta’ya katma değer oluşturmayı amaç edinen ve buna yönelik başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Cesur; Rektör Diler’e ve Akademik ve İdari personeline teşekkür etti. Kendine düşecek her türlü göreve ve desteğe hazır olduklarını da ifade etti. Yakın zamanda babasını kaybeden Rektör İbrahim Diler’e başsağlığı dileklerini de ileten Cesur’a üniversite hakkında bir sunum da yapan Rektör Diler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, üniversitedeki gelişmeleri ve projelerini anlattı.

Milletvekili Cesur’a üniversitenin sembolü bir fular ile üniversite öğretim üyelerinin el emeği bir ebru tablo armağan eden Prof. Dr. Diler ile heyet, üniversitenin daha da ileriye götürülmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1412 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...