Belediye, 2020’de 250 projeye ruhsat kesti

7 Şubat 2021 12:24

Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya, İmar Müdürlüğü personelinin son 1 ayda 100 projeyi değerlendirip, ruhsat verdiğini belirterek “özverili bir şekilde gece-gündüz demeden çalıştılar” dedi.

Yeni yıl öncesinde İmar Müdürlüğü olarak yoğun bir süreç geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya “Bu yoğunluktan dolayı personelimiz cumartesi-pazar, gece gündüz demeden bir aydan bu yana aralıksız çalıştı. İmar Müdürlüğü personelimiz yılbaşı akşamı saat 23.30’a kadar mesai yaptı ve projeleri bir an önce çıkarmaya çalıştılar. Her zaman olduğu gibi Isparta Belediyesi olarak, başkanımızın talimatları doğrultusunda istişareye açık olduğumuz bu süreçte projelerin hızlı çıkarılması, özellikle ilk konumuz” şeklinde konuştu.

İnşaat sektöründe projelerin hızlı çıkmasıyla birlikte piyasada da bir hareketlilik yaşandığına değinen Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya, “Çünkü inşaat sektörü ekonominin dinamiklerinden. Bu pandemi sürecinde ilk aylarda proje az gelmişti. 2020 yılı itibariyle ortalama 250 projemiz çıktı. Son bir ay içerisinde de 100 projenin ruhsatını verdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de meslek odalarımızla, İmar Müdürlüğü olarak, Isparta Belediyesi olarak diyaloglarımızı geliştirerek, hızlı proje onaylarını çıkararak sektörümüzün önünü açmak istiyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref beye ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yine İmar Müdürümüz ve ekibine de teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1457 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...