Isparta TKDK’dan en fazla hibe alan 7. şehir oldu

9 Şubat 2021 17:16

Borsa e-sohbetleri kapsamında, TKDK İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü’nün katılımıyla gerçekleşen onuncu çağrı dönemine ilişkin toplantıya Borsa üyeleri, girişimciler ve yatırımcılar katıldı.

Webinar toplantısı, TKDK İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü’nün katılımı ve proje sunumuyla başladı.

TKDK yapısı ve verdiği destekler hakkında bilgilendirmede bulunan Gülcü,  2011 yılından buyana IPARD1 programını 2016 sonu itibariyle tamamladıklarını ve 2017 yılından itibaren IPARD2 programını yürütmeye devam ettiklerini belirtti. 2011 yılından bugüne kadar Isparta İl Koordinatörlüğü olarak neler yaptıklarını anlatan Gülcü, Isparta’nın bugüne kadar en fazla hibe kullanan 7. İl olduğunu söyledi. 318 proje, 198.2 Milyon TL hibe desteği, 398 Milyon TL yatırım alarak, 2020 yılında da 42 il içinde en fazla hibe alan 5.il olduğunu vurguladı.

Yapılan slayt sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplayan TKDK İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü, “Kurumsal çalışmalarımızı, üyelerine ve yatırımcılarına anlatma imkanı sunan Başka Borsa Başkanımız Ahmet Adar olmak üzere, yönetimi, meclisi ve bu ortamı bizlere hazırlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Toplantı, sorulan soruların cevap bulmasıyla sonlandı.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1390 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...