“Gelendostspor’un gençlere bir rol model olması bakımından da takımın sonuna kadar destekçisiyiz”

11 Şubat 2021 16:10

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti Programında sportif kurslarla ilgili çalışmalardan bahsetti. Gelendostspr’un daima yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Sezgin, canlı yayında şunları söyledi:

“Küçük bir ilçe takımı olarak, biz geldiğimiz günden buyana amatörle uğraşıyoruz. Tabi sürekli bir üst kademe çıkmak mücadelesinde olduk, ve bunun içinde devam ediyoruz. Gençlik Spor Kulübünü kurmakla ve bunun içersinde ki faaliyetleri yürütmekde biz Belediye olarak sürekli destekciyiz, destek olmaya da devam edeceğiz. Futbolun yanında tekvanndo ve okçuluk sporları da Kaymakamımızın desteği ile de başladı. Gençlerin toplum içerisinde düzenli bir hayat sürmesi ve kazanması açısından biz devamlı sporcunun Sayın, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor ve aktivitelere önem veriyoruz. Dolayısıyla bunun da tabi günümüzde Türkiye'deki en büyük revaçta olan kolu futbol, tabi salon sporlarına da inşallah bundan sonra diğer kulüp vasıtası ile yürümeye çalışacağız. Maddi imkanlarımız ölçü verdiği şekilde devam edeceğiz. Şuan da bal ligine yürüyen bir ilçe takımı olarak hem ilçemizin tanıtımı hem de gençlere bir rol model olması bakımından da bu takımın sonuna kadar destekçisiyiz.

Spor ve aktiviteler başlar iken biz daha 10 yıl öncesinden bu aktiviteleri yürütmeye başladık. Şuan ki Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Spor Toto daire başkanı olduğu dönemde bize destek vermek suretiyle, ilçemizin en güzel en gözde yerinde, bir tarafta insanların piknik yaptığı diğer tarafta çocukların spor yaptığı gerçekten bir spor tesisi kazandırdık. Şuan da spor tesisi yönünden hiç bir sıkıntımız yok, standartlar ölçüsünde bir stadımız var. Bunun yanında antrenman sahamız, basketbol, voleybol devam ediyoruz, daha da güzelleştireceğiz. Yine futbolcularımızla ilgili arkadaşlarımız transferlere başladılar. Fatih hocamız var, onun yol verdiği şekilde devam ediyoruz. Bu arada imkanlarımızın kısıtlı olmasından dolayı çocuklarımızı kendi çevremizde barındırmak için daha önce belediyemize ait olan bir binayı tamamen futbolcularımıza ayırmak sureti ile barınmalarını, konaklamalarını ve dinlenmelerini sağlamak üzere hazırladık. Aynı zaman da yemek hizmetlerimizde vermeye devam edeceğiz. Elimizden gelen çabayı göstererek ilçemizin tanıtımında ve gençlerin liderliğinde çocuklarımıza  rol model bir örneği aşılamak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Halk olarak zaten bizim gençlik yıllarımızdan buyana sportif aktiviteleri halkın gayreti, desteği sonuna kadar sürüyor. Bu şekilde yetiştirdiğimiz genç çocuklarımız da vardı, ama şuan da 60'lı yaşlara geldi. Örneğin bir Isparta spor da oynayan Nasuh Özmen gibi arkadaşlarımız gerçekten o dönemin örnek insanlarıydı. Şimdi de halkımız aynı şekilde takımımız da, en kötü 5 tane kendi çocuğumuz var. Ve ilk 11 de oynamak için çaba gösteriyorlar, idealist çocuklar onların vasıtası ile diğer çocuklarımız da bu işin içerisine katacağız. Halkımızla bugüne kadar biz normal amatörde oynadığımız dönemde bile 1500 kişiyle seyirciye oynuyorduk. Bundan sonra Bölgesel amatör ligde olduğumuz için Yalvaç, Şarkikaraağaç, Eğirdir'deki misafirlerimizde buraya gelmesi veya Isparta'da ki misafirlerimizin bir araya gelmesi vasıtası ile, stadın yan tarafında ki tribünlerimiz alınacak. Gerçekten 5400 nüfuslu bir ilçede spor nasıl yapılır? bunun önderliğini, örneklerini yapmış olacağız. Bu verdiğimiz gayret ve çabadan dolayı gerçekten çocuklara örnek olan tesisleşmeyle ilçemizi tanıtacağız. Tüm halkımıza biz kulübümüz ve Gelendost vatandaşları adına saygı ve sevgilerimi sunuyoruz.”

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2154 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...