“ADIM ADIM ZİRVEYE ÇIKACAĞIZ”

14 Şubat 2021 14:27

Ispartaspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, İçel İdmanyurduspor maçını değerlendirdi. Çelebi, “Maçın geneline bakıldığında ise oyun olarak çok memnun olmasak da mücadele anlamında ortaya konan oyundan son derece memnunuz” dedi.

Ispartaspor'da İçel İdmanyurduspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.  Futbolcularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Çelebi, "Rakibimizin hem ikinci yarıya kötü başlaması hem de hafta başı yaptığı teknik direktör değişikliğiyle maça ekstra motivasyonla agresif ve istekli başlayacağını düşündüğümüzden, maça kontrollü ve dengeli başladık. Bu oyun tarzını benimsememizin nedeni rakibin arka alanda bırakacağı boşluklardan yararlanmak istememizdi. İlk yarının 15 ve 35 dakikaları arası özellikle geriden oyun kurarken yaptığımız pas hataları baskı yememize neden oldu. Ancak demoralize olmadan toparlanarak reaksiyon verdik ve neticesinde golü bulduk.

İkinci yarı aynı anlayışımızı devam ettirdik. Skoru arttıracak pozisyonlar da bulduk ancak sonuçlandırmada sorun yaşadık. Maçın son bölümlerinde rakibin üst üste kullandığı kornerlerle üzerimizde suni bir baskı var gibi görünse de pozisyon vermedik. Ancak bir noktaya dikkat çekmek isterim. Mersin şehrinin harika bir stadı var ama çimlerin bir hayli yüksek olması iki takımıda oyun anlamında inanılmaz zorladı, bilmiyorum bilinçli bir tercih miydi ancak yetkilerin bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Maçın geneline bakıldığında ise oyun olarak çok memnun olmasak da mücadele anlamında ortaya konan oyundan son derece memnunuz. Bizi hiç bir maçımızda yalnız bırakmayan başta başkanımız Atakan Yazgan ve yönetim kurulumuza, desteklerini sürekli hissettiğimiz taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da göstermiş oldukları mücadelen dolayı tebrik ediyorum."

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...