“KENETLENELİM, HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”

17 Şubat 2021 15:20

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, Şile Yıldızspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Çelebi, kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

                Öğrencilerinin performansından memnun olduğunu söyleyen Teknik Patron Çelebi, “Göreve geldiğim ilk 2 hafta umduğumuz sonuçları alamadık. Çarşamba maçında son dakikalar yediğimiz bir golle berabere kaldık. Soma maçında da hiç hak ettiğimiz bir sonucu almadık. Ama 2. yarıya iyi başladık iyi gidiyoruz, gelişerek oynamaya çalışıyoruz. Her maç üstüne koyarak gitmemiz lazım, çünkü genç bir takımımız var. Her maçımızı final olarak görüyoruz şimdiki rakibimiz Şile Yıldız. Bütün maçlarımıza kazanmak isteyerek çıkıyoruz. Zaten sahaya koyduğumuz oyun anlayışından da görmüşsünüzdür. Her maçımız final havasında. Umarım hava şartları bizim için elverişli olur. Kazanmak istiyoruz söyleyebileceğim tek şey bu. Daha iyisini yapabileceğimiz bir takımımız var. Genç bir takımız dediğim gibi yüksek potansiyelde oyunculara sahibiz. Transferleri de ona göre yaptık. Sağ olsun başkanımızda bu konuda çok emek verdi. İstediğimiz gibi mi %60 diyebilirim mücadele anlamında %90 ila %100 e yakın bir performans sergiliyoruz. Fiziksel olarak çok üstün oynuyoruz sahada. Oyun anlamında geliştirmemiz gereken yönler olduğunu düşünüyorum. Ataklarımızı sonuçlandırmada bir takım sorunumuz var. Geçiş hücumlarında, pas tercihlerinde bazen sıkıntılarımız oluyor. Onun dışında defansif anlamda ortaya konulan oyundan memnunum. Özellikle 2. ve 3. bölgelerde rakibi dengesiz yakaladığımızda kaptığımız toplarda yaptığımız ataklarda pas tercihleri sonucunda girilen atak sonuçlandırmada bir takım sıkıntılarımız var. Ama çocuklar her hafta üstüne koyuyorlar. İçel maçında çok zorlu bir zemin vardı. Ama içerde daha rahat daha özgüvenli oynuyoruz dediğim gibi haftaya daha zorlu maçlar oynanacağız. Suni çimler olacak. Lig gittikçe zorlaşacak. Şu  anda evet iyi bir ivme yakalayan Ispartaspor var. Ama bize saygı duyan rakiplerle oynamaya şuanda başlıyoruz. Hepsinin de motivasyonu iyi olacak diye düşünüyorum. Sert maçlar oynayacağız dolayısıyla biz her maça aynı şekilde düşünerek çıkarsak üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

“ O ENERJİYİ HEP BERABER HİSSEDELİM”

Ispartaspor’un şampiyonluğun en güçlü takımlarından birisi olduğunu dile getiren Teknik Direktör Çelebi, “Bizim hedefler konusunda öncelikle çok iddialı bir başkanımız var. Zaten kendisinin olduğu yerde bir hedef oluyor. Bu zamana kadar her geldiğinde Ispartaspor şampiyon ya da şampiyon adayı olmuştur. Yine hedefimiz var ancak şu var bu tarz büyük beklentiler camialarda yorgunluğa yol açabiliyor. Çünkü gereksiz ekstra baskılar oluyor. Hem oyuncularda hem de yönetimin üstünde çok ekstra baskı oluyor.  Ben  şunu söylüyorum Isparta spor çok övülmesi gerek bir takım olması gerekiyor. 22.5-23 yaş ortalamasıyla oynuyoruz baktığımız zaman evet Ispartaspor şampiyonluğun en büyük adayı. Ama şuana kadar yaptıklarıyla da gerçekten övgü ve alkışı hak ediyorlar. Sağ olsunlar burası Isparta bir futbol şehri zaten. Herkes futbol olduğu zaman ön planda olan futbol oluyor. Onun dışında yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Sağolsun başkanımızda çok destek veriyor. Ödeme konusunda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Neredeyse %100 mesaisini veriyor. Burada Atakan Yazgan’a çok teşekkür ediyorum, onun dışında yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yeni bir sayfa açalım diyorum hep beraber şuanda ivmemiz iyi sonuca gidelim. Kenetlenelim herkes taşın altına elini koysun. Hepimizin kalbi bir atsın özellikle maç günleri bir olsun. O enerjiyi o sinerjiyi hep beraber hissedelim. Bu takım hedefe gidecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...