“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR, BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN”

17 Şubat 2021 15:24

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonuna bağlı Yörük Türkmen Dernekleri, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kartal-2 Harekatı'nın devam ettiği Gara bölgesinde 13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

Açıklama şöyle: “Yurt güvenliği evimizin içinde sokağımızda mahallemizde köyümüzde kasabamızda ilçemizde ilimizde bütün yurtta ve hatta sınır bölgemizin derinliklerinde olmaktadır olmalıdır. Bu duygu düşüncelerle Türk silahlı kuvvetleri başlatmış olduğu PENÇE harekatında hain terör örgütü geçmiş yıllarda alıkoymuş olduğu silahsız 13 vatan evladını elleri bağlı şekilde Şehit etmişlerdir.

Necip Türk milleti olarak “Bir ölür Bin diriliriz” ne ölmekten korktuk ne bu vatan selameti için öldürmekten korktuk. Dün bizler bugün ise evlatlarımız vatan savunmasını korkusuzda devam ettirmektedirler. Zalimden, hainden  korkmadılar.  Hainlerin  Korkulu rüyaları oldular, olmaya da devam ediyorlar. Şeref yoksunu besleme itler  yüz yüze gelmekten her zaman korktukları için kahpece kalleşlik yapsalar da sonları geldiği için ölüm öncesi son çırpınışlarını sergilemektedirler.

Siyonizme uşaklık edenler ve onlara desteğini devam ettiren küresel güçler TÜRK ün gücünü her alanda görmeye başlayınca sürekli cümlelerinde ama fakat lakin gibi ifadeler kullanmaya başlamışlardır bu demek oluyor ki TÜRK Milleti doğru yolda, Doğru hamleler yapmaktadır.

Açıktan değil,  sütre gerisinden militarist besleme itlerine yaptırmaya çalışan Küresel Güçler ve bunların bölge  vampirleri TÜRK’e düşman bütün unsurların ortak hareketleri olduğunu biliyoruz ve cümle aleme de buradan gösteriyor bu vahşeti en yüksek perdeden nefret ve şiddetle kınıyoruz… Gün birlik olma günüdür…Büyük  Türk milletinin başı sağ olsun…

Bizler GARA bölesinde şehadet şerbeti içen  13 şehidimize ve bu güne kadar vatan savunmasında şehadet şerbeti içen bütün şehitlerimize  Allah (cc) izni ile her duamızı rahmetimizi okumaya devam ederiz. Peki sizler ne yapacaksınız Zorla dağa götürdüğünüz ve ellerine zorla silah vererek bağımlı hale getirdiğiniz insan kaynaklarınızda bitti sizler ancak tarih boyunca TÜRK düşmanlığı yapanlarla her türlü iş birliği yaptınız ve yapmaya devam etmektesiniz sonunuz geldi gebererek yok  olup gideceksiniz.

Isparta Yörük Türkmen Camiası olarak kayıtsız ve şartsız olarak Türk Askerinin ve Türk polisinin yanındayız.

Şehitlerimize Allahtan rahmet diler, Necip Türk Milletine de sabırlar dileriz”.

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu

Isparta Yörük Türkmen Derneği

Senirkent Akkeçili Yörük Türkmen Derneği

Gelendost Yörük Türkmen Derneği

Aksu Sofular Yörük Türkmen Derneği

Eğirdir Havutlu Yörük Türkmen Derneği

Isparta Mehteran Derneği

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1514 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...