BAŞDEĞİRMEN ve EŞİ ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

2 Mart 2021 15:58

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kozluca Mezarlığındaki şehitliği de ziyaret ederek, 1999 yılında şehit düşen Jandarma Komando Er Ramazan Yiğit ve 2018 yılında şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Göksel Koç'un mezarları başında dua etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, şehitlik ziyaretinin ardından 1999 yılında Hakkari Yüksekova Yeşiltaş Karakolunda görevli iken şehit düşen Jandarma Komando Er Ramazan Yiğit'in köyde yaşayan ailesini ziyaret etti. Anne Feden ve Baba Ali Yiğit ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen aileye çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Şehitlerimizin kabrini ziyaret ettik, sizleri de bir görelim istedik. Ellerinizden öpüyoruz. Şehitlerimizin kabri cennet olsun. Sizler bu topraklarımız, vatanımız için bir evladınızı şehit verdiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız, emrinizdeyiz” derken, şehit ailesini belediyeye davet etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in eşi Şadiye Başdeğirmen de, “Sizleri görmek, hayır dualarınızı almak istedik” ifadelerinde bulundu.
Anne Feden
Yiğit de hatırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim,
Allah razı
olsun, çok
memnun olduk, sevindik” görüşlerinde bulundu.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 2055 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...