ISPARTASPOR´A HOCA DAYANMIYOR

5 Mart 2021 16:55

22. haftada 4 hocayı göreve getiren pembe-yeşillilerde alınan istikrarsız sonuçların faturası teknik ekibe kesildi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Isparrta 32 Spor'a hoca dayanmıyor. 22 haftada 37 puan toplayan ve 4. Sırada bulunan pembe-yeşillilerde istikrarsız sonuçların faturası teknik ekiplere kesiliyor.
Sezona Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile başlayan Pembe-Yeşilliler, 2. Haftada Karadenizli teknik adamla yollarını ayırdı. 2 haftada galibiyetle tanışamayan Ispartaspor, 3. Haftada Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile anlaştı. Karaca'lı Ispartaspor, 13 haftada 25 puan topladı. Ardından 3-1'lik Arhavispor galibiyetle sonuçlanan maçın ardından deplasman dönüşü Karaca ile yollar ayrıldı. Karaca'nın istifasının ardından Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi ile anlaşıldı. Çelebi ile 9 maçta 12 puan toplayan pembe-yeşillilerde Erbaaspor maçı sonrasında genç teknik adamla yollar ayrıldı.
Bu haftayı bay geçecek olan pembe-yeşillilerde Esenler Erokspor maçı öncesinde Teknik Direktör Hakan Şimşek ile anlaştı. Şimşek'in yardımcılıklarını Turgut Kul ve Ali Özdoğan yapacak.
Bu arada geçtiğimiz yıl takımın 2. Yarısında Teknik Sorumlu olarak görev yapan Turgut Kul, sezon başında Sadi Tekelioğlu ile birlikte Sportif Direktör olarak çalıştı. Ardından Hakan Hayati Karaca'nın yardımcılığını yapan Kul, bu kez de Hakan Şimşek'in yardımcılığını yapmak için göreve geldi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 3022 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...