ISPARTASPOR, ESENLER EROKSPOR MAÇINA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR..

9 Mart 2021 16:53

Pembe-yeşilliler, Esenler Erokspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Isparta 32 Spor, 17 Mart Çarşamba günü Esenler Erokspor'la Isparta'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Şimşek, Antrenörler Ali Özdoğan ve Turgut Kul nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar pür neşe içinde geçiyor.
Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, “Yeni bir dönem oldu. Hem Isparta'mız hem de bizim için hayırlı olsun. Bizim için hedef: Play-Off'. Play-Off'tan da çıkmak istiyoruz. İnşallah bu pandemi dönemini atlatıp taraftarla buluşmak istiyoruz. Bizlere büyük katkılarının olacağını düşünüyoruz” dedi.
Antrenör Ali Özdoğan ise Esenler Erokspor maçının hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, “Sakatlarımızı iyileştirip moralli çıkmak istiyoruz. İlk maçımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Antrenör Turgut Kul da Ispartaspor'un başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Artık söz bizde ve futbolcularımızda. 2. Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.
Takımın başarılı isimlerinden stoper Efşan Geçgin ise “Yeni bir haftaya giriyoruz. İstemediğimiz sonuçlar aldık. Bir hoca ve kan değişikliği oldu. Yeni bir sayfa açacağız.
İnşallah Ispartaspor adına, hocalarım
ve bizler adına inşallah iyi olacak”
diye konuştu.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 2241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...