“PLAY- OFF İÇİN KENETLENDİK”

12 Mart 2021 17:10

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, “Isparta'mız üst ligleri hak ediyor. İyi bir kadro kurulmuş. Tüm futbolcularımızın bizim için kıymetli. İlk hedefimiz: Play-Off” dedi.


Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta Play-Off için mücadele eden Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Hakan Şimşek, futbolseverlere mesaj gönderdi. Futbolcu ve teknik adam olarak Isparta'ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Şimşek, “Çarşamba günü şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor'u evimizde ağırlayacağız. Esenler Erokspor bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Ama bizde iyi bir takımız. Yetenekli gençlerimiz var. Geldiğimiz günden bu yana futbolcularımızla sık sık toplantılar yapıyoruz. Antrenmanlarda tempoyu biraz daha yükseltiyoruz. Şu an da hiçbir sıkıntımız yok. Moraller yerinde. Futbolcularımıza kendi sistemimizi anlatıyoruz. Saha içinde neler yapılması gerekenleri anlatıyoruz” dedi.
Takımda Batuhan ve Kadir'in kart cezalısı olduğunu ve sakat oyuncularının olduğuna değinen Teknik Direktör Şimşek, “Sakat olan oyuncularımızın maça yetişmesi için seferberlik var. Kulüpte bir sistem oturtulmuş. Kulübün işleyişi şu an güzel. Sakat oyuncularımızın durumu için gerekiliyorsa direkt İstanbul'a gönderiliyor. Bu konuda başkanımızın destekleri büyük. Kendisine ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sürekli bizle diyalog halinde” diye konuştu.
Play-Off için kenetlendiklerini ve beklentileri bildiklerini anlatan Şimşek, “Isparta'mız üst ligleri hak ediyor. İyi bir kadro kurulmuş. Tüm futbolcularımızın bizim için kıymetli. İlk hedefimiz: Play-Off. Play-Off'a yükselerek 2. Lige çıkmak istiyoruz” dedi.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 2244 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...