“Isparta üst ligleri hak ediyor”

12 Mart 2021 17:11

Ispartaspor'un golcüsü Emir Kaan Gültekin, sezon sonunda Isparta'ya 2. Lig sevincini yaşatmak istediklerini belirterek, “İnşallah bu sene Isparta'yı üst lige çıkartacağız” dedi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor'un genç ve başarılı futbolcusu Emir Kaan Gültekin, Esenler Erokspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Ligde 10 gol kaydeden ve Nurettin Çakır'la takımın gol yükünü çeken Gültekin, santrafor ve kanatlarda görev yapıyor.
Sezon başında İstanbulspor'dan kiralanan genç futbolcu, “2. yarıya çok güzel bir başlangıçla başladık. 3'te 3'le başladık. Daha sonra olabilecek şeyler ama bir düşüş yaşadık. Şimdi Erok maçı var. Erok maçında bu düşüşü tekrardan yükselişe çıkartmak istiyoruz. Zorlu bir maç olacak. Hedefimiz zaten Play-Off ile üst lige çıkmak inşallah. Bu maçın güzel gideceğini düşünüyorum. En azından diğer maçlar gibi olmayacak. Diğer maçlarda bize oynamak yerine oynatmamak isteyen takımlar vardı. Bu maçta ise Esenler Erokspor'la beraber güzel mücadele edeceğimizi düşünüyorum” dedi.
Takımda sık sık aktivite yaptıklarını ve abi kardeş ortamının oldukça iyi olduğunu söyleyen Emir Kaan Gültekin, “Takımda çok güzel bir arkadaşlık var. Serdar abim olsun, Efşan abim olsun. Çok güzel abilik yapıyor. Nurettin abiyle zaten aram ekstra iyi. Onunla beraber sürekli vakit geçiriyoruz. Sürekli birbirimize danışıyoruz, beraber vakit geçiriyoruz. Takımda ki herkes böyle beraber aktivite yapıyoruz. Beraber dışarı çıkabiliyoruz. Kimsenin kimseyle sıkıntısı yok. Herkes beraber mutlu bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah bu şekilde devam edecek. İnşallah bu sene bu takımı üst lige çıkartacağız” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 2114 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...