“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

15 Mart 2021 16:06

Isparta 32 Spor’un başarılı futbolcusu Nurettin Çakır, Play-Off için umutlu konuşarak, “Aslında 2. yarı takım olarak çok iyi anlaşıyoruz. Çok yerde ben buna rastlamadım. Sohbet ve takımdaşlık oldukça iyi. Takımdaşlık başarıyı getirecek” dedi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Isparta 32 Spor’un kanat oyuncusu ve golcüsü Nurettin Çakır, önemli açıklamalarda bulundu. Son haftalardaki puan kayıpları nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Çakır, kentin de desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Takımın gol yükünü Emir Kaan Gültekin’le birlikte çeken ve şu ana kadar 12 gol kaydeden Çakır, Esenler Erokspor maçı öncesinde şu açıklamalarda bulundu:

”Aslında zorlu bir periyoda girdik. 15 günde 4 maç oynamak zorunda kaldık. Arada sakatlıklar vardı, eksiklere rağmen oynamaya çalıştık. Aslında bizim için 4 hafta değildi ama önümüzde çok önemli bir maç var. Hakan Hocamızla birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz. Biz zaten takım olarak genç bir kadroyuz, biraz da kırılgan bir yapıya sahibiz. Ama Erok maçıyla birlikte iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Buraya kadar getirdiğimiz arkadaşlarımızla, çocuklarla konuşuyorum ve hep bunu vurguluyorum ben: buraya kadar biz getirdik, buradan sonra da biz götüreceğiz. Benim bu takıma güvenim de çok fazla, sonsuz bir güvenim var. O yüzden Erok maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. Gerekli çalışmaları yapıyoruz, Erok maçıyla başlayıp bir seri yakalayacağız.

Bölgesel Lig ve 3. Lig arasında aslında çok fark olduğunuda düşünmüyorum. Bal liginde de çok sert maçlar oynanıyor, 3. ligde de buna yakın kalitede maçlar oynanıyor. Tekme yemekten çok hoş durum değil, ama senelerdir bu duruma alışkınım.

Bu süreç için bizi affetmelerini istiyoruz. Biz birlikte olduğumuz sürece neler yapabileceğimizi herkese kanıtladık. Sağ olsunlar her konuda arkamızda da duruyorlar, bu sene yeri geldi yenildiğimiz maçlar da bile gelip bize destek olduklarını biliyoruz. O yüzden bize güvenmeye devam etmelerini istiyoruz. Ben bu takıma çok inanıyorum, güveniyorum onlarında bize güvenmesini istiyorum. Birlikte olduğumuz sürece başaramayacağımız bir şey yok diye düşünüyorum.

Aslında 2. yarı takım olarak çok iyi anlaşıyoruz. Çok yerde ben buna rastlamadım. Sohbet ve takımdaşlık oldukça iyi.. Bizim takımda çoğunlukla neşe kaynakları var. Ama onun dışında takım olarak çok iyiyiz, iyi bir arkadaşlığımız var. İnşallah da böyle devam ederiz. Bizi desteklemeye devam edin, biz Isparta için savaşmaya devam edeceğiz. Arkamızda olduğunuzu bilmek bize güven vericektir. Bu işin sonunu da getireceğimizi düşünüyorum.”

*LEVENT DOĞAN

 

 

Bu haber 1700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...