ISPARTA 32 SPOR KRİTİK DÖNEMEÇTE..

16 Mart 2021 15:52

Pembe-yeşilliler, Çarşamba günü ligin şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 24. Maçında Esenler Erokspor’u ağırlayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma 17 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren pembe-yeşilliler, 1 haftalık arada bol bol güç depoladı. Teknik Direktör Hakan Şimşek ve teknik ekip oyuncuların güçlenmesine yönelik çalışmalar yaptırdı.

                Isparta 32 Spor ligde 37 puanla beşinci sırada yer alırken Esenler Erokspor ise 47 puanla ikinci sırada bulunuyor. Isparta 32 Spor, güçlü rakibini yenerek Play-Off hedefinden uzaklaşmak istemiyor. Birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan pembe-yeşillilerde zorlu maç öncesinde Kadir ve Batuhan kart cezalısı. Emre Fırtına’nın da maça yetişmesi için seferberlik ilan edildi.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Play-Off hedefleyen İçel İdmanyurduspor, Çatalcaspor’u ağırlayacak. Çarşambaspor ise Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak. Kümede kalma savaşı veren Yalovaspor, Altındağspor’a konuk olacak. Şile Yıldızspor, Cizrespor’u ağırlarken Gölcükspor, Erbaaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Osmaniyespor ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

*LEVENT DOĞAN

 

 

Bu haber 1852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...