YALVAÇ´a Kapalı Yüzme Havuzu yapılacak

18 Mart 2021 18:17

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in kapalı yüzme havuzu taleplerinin bakan tarafından kabul edildiği müjdesini ilettiğini açıkladı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Bakan Kasapoğlu’nu makamında ziyaret eden Milletvekili Özel, Isparta ile ilgili çeşitli yatırım talepleriyle ilgili olarak yaptıkları görüşmede, Yalvaç için istenen kapalı yüzme havuzu konusunu gündeme getirdi.

Bakan Kasapoğlu’nun daha önce Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer tarafından gündeme getirilen bu talebe olumlu yaklaştığını aktaran Recep Özel’in, Başkan Alperen Özer’i arayarak kapalı yüzme havuzu müjdesini aktardığı öğrenildi.

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer, Milletvekili Özel ve Bakan Kasapoğlu’na teşekkür ederek, “İlçemizde çocuklarımızın önemli ihtiyaçlarından ve taleplerinden biri, kapalı yüzme havuzu idi. Daha önce hazırlattığımız projeyi bakanlığımıza sunmuştuk. Bugün projenin akıbetiyle ilgili Milletvekilimiz Recep Özel’in Bakanımız Sayın Kasapoğlu ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlanmış olması bizleri çok mutlu etmiştir. Vekilimizin aktardığına göre, 2021 yılı içinde değerlendirilecek kapalı yüzme havuzu projemiz için önümüzdeki günlerde takibimizi sürdüreceğiz ve bu güzel tesisin en kısa sürede ilçemize kazandırılması için her türlü gayreti göstereceğiz. Kapalı yüzme havuzu projemiz inşallah ilçemiz için hayırlı olsun.” dedi.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 2237 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...