Milletvekili Aylin Cesur Şehit Ailelerini Ve Gazileri ziyaret etti

21 Mart 2021 13:29

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü nedeni ile Isparta’ya geldi. İYİ Partili yöneticilerle beraber Isparta’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şehitleri Anma Günü’nde, Isparta Valiliği tarafından düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine Milletvekili Aylin Cesur da katıldı. İYİ Parti’li Cesur, törene katılan tek Isparta milletvekiliydi.

Şehit ailelerine devlet övünç madalyası verilen törenin ardından Milletvekili Aylin Cesur, şehit aileleri ve yakınları ile bir araya geldi, onlarla sohbet imkânı buldu.

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Cesur’a İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, İl Teşkilat Başkanı Hasan Büyükçam ve Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik de eşlik etti.

Ziyaretinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İrez’le, Ispartalı gazilerle ve diğer dernek yöneticileri bir araya gelen Milletvekili Cesur, şehit aileleri ve gazilerin var olan problemleri ve Ispartalı şehitler hakkında bilgi aldı. Aylin Cesur ve parti yöneticileri, ziyaretin ardından dernek binası içindeki Ispartalı şehitler için ayrılmış anıt odayı ziyaret etti.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...