ISPARTASPOR TARAFTARINI ÜZMEYE DEVAM EDİYOR..

23 Mart 2021 18:00

Pembe-yeşilliler, Gölcükspor’a da mağlup olarak yedinci sıraya kadar geriledi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da 25. Haftada Gölcükspor’la deplasmanda oynadığı 3-1 kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Pembe-yeşilliler, 6 haftadır galibiyet yüzü göremiyor.

Sezona Sadi Tekelioğlu ile başlayan ardından Isparta 32 Spor, Hakan Hayati Karaca ile anlaşmıştı. Karaca 12 maçta 26 puan toplarken Arhavispor maçının ardından göreve Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi getirildi. 9 maça çıkan genç teknik adam 12 toplarken ligin sert maçlarında takımın başında yer aldı.  Çelebi ile Erbaaspor maçının ardından yollar ayrılırken Esenler Erokspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Hakan Şimşek’le anlaşıldı. Şimşek ile Esenler Erokspor ve Gölcükspor maçına çıkan pembe-yeşilliler, son 2 haftada puan alamadı.  Bu sezon 4. Hocasıyla çalışan Ispartaspor son haftalardaki performansıyla taraftarlarını üzdü.

Ligde 6 haftadır kazanamayan pembe-yeşilliler, en son galibiyetini İçel İdmanyurduspor ile deplasmanda oynadığı maçta aldı.

Ligde 37 puanla yedinci  sıraya gerileyen Isparta 32 Spor’da düşüş yakalanırken taraftarlar alınan kötü sonuçlardan dolayı üzgün.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1871 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...