ISPARTA 32 SPOR - KARAKOÇAN SPOR MAÇI YARIN ATATÜRK STADINDA

24 Mart 2021 18:19

6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen pembe-yeşilliler, Perşembe günü ağırlayacağı Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü yenerek kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 26. maçında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.  Pembe-yeşilliler,  25 Mart Perşembe günü  Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Isparta 32 Spor’da kırmızı kart cezalısı Kerem Pala ise forma giyemeyecek.

6 haftadır galip gelemeyen Isparta 32 Spor, 37 puanla yedinci sırada bulunurken Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü 31 puanla 11. Sırada yer alıyor.  Isparta 32 Spor, kümede kalma savaşı veren Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü yenerek moral bulmak istiyor. Elazığ Karakoçan ise Isparta’ya puan ve puanlar için geliyor.

Isparta 32 Spor’da Teknik Direktör Hakan Şimşek ise bu hafta kötü gidişe son vermek istediklerini belirterek, “Turgut Hoca, Ali Hoca tesisten çıkmıyoruz. Artık galibiyetle tanışmamız gerekiyor. Galibiyetlere ihtiyacımız var. Play-Off için çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1867 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...