ÖZEL MAÇTA EMRESPOR KAYBETTİ

28 Mart 2021 14:46

Kırmızı-siyahlılar, İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor’la Antalya’da oynadığı özel maçı 2-0 kaybetti. Büyük bütçesi ve imkanlarıyla dikkat çeken Alibeyköyspor karşısında başa baş bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlılar, ilk özel maçında rakibi karşısında etkili futboluyla göz doldurdu.

2020-2021 Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına devam eden Isparta 32 Emrespor, Antalya Belek’te Alibeyköyspor’la oynadığı özel maçı 2-0 kaybetti. Her iki takımda tüm oyuncularına şans verdi. Belek Oteller Bölgesinde oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

Serin bir havada oynanan maçı Alibeyköyspor 2-0 kazandı. Turuncu-Mavililerin golün 49. Dakikada Profesyonel ligden dönen Barış penaltıdan atarken, 90. Dakikada Erokspor’dan gelen Mehmet skoru ilan etti.2-0.  Karşılaşmayı her iki takımın yöneticileri ve az sayıda futbolsever de izledi.

                Büyük bütçesi ve imkanlarıyla dikkat çeken Alibeyköyspor karşısında başa baş bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlılar, ilk özel maçında rakibi karşısında etkili futboluyla göz doldurdu.

                Isparta 32 Emrespor Teknik Sorumlusu Mustafa Özsavlu, ilk özel maçları olmalarına rağmen mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutladı. Cumartesi günü Akşehirspor’la bir özel maç yapacaklarını bildiren Özsavlu, birkaç takviye  daha yapabileceklerini söyledi.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...