Dünya Tiyatro Gününde “Radyoda Çehov”

28 Mart 2021 14:50

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” kapsamında “Radyoda Çehov” adlı radyo programı ile tiyatroseverlerle buluşuyor.

Bu yıl pandemi nedeniyle sahnelerden uzakta olan SDÜ Sahne Sanatları Bölümü, hazırladığı program ile Radyo SDÜ üzerinden dinleyicileriyle bir araya gelecek. Rus oyun yazarı Anton Çehov'un hayatının konu edildiği programda, yazarın “Sayfiye'de Yaz” ile “Sevgili Doktor” isimli kısa oyunlarında yer verilen Cerrah sahnesi radyo tiyatrosu formunda seslendiriliyor. 27 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Radyo SDÜ (97.0)'de yayınlanacak olan program, Nisan ayı boyunca her Cumartesi günü yine saat 20.00'de Radyo SDÜ'de dinleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Düzenlemesini Dr. Öğr. Üyesi Müşerref Öztürk Çetindoğan'ın üstlendiği; seslendirmesini Öğr. Gör. A. Bülent Özbirgül, Arş. Gör. Mustafa Kayabaşı, Murat Kasap, Birsen Baskan ve Tevfik Altın'ın yaptığı; ses kayıt, montaj ve kurguda Murat Kasap ve Ömer Faruk Avcı'nın yer aldığı “Radyoda Çehov” programının afiş tasarımı, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Nalbantoğlu'na ait.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1381 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...