Lige hazırlık maçında Emrespor: 0 Akşehirspor: 1

29 Mart 2021 17:59

Kırmızı-siyahlılar, Konya temsilcisi Akşehirspor’la oynadığı özel maçta 1-0 mağlup oldu.

                Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Emrespor, lig hazırlıklarını sürdürüyor. 2. Özel maçında kırmızı-siyahlılar, Konya’nın Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Akşehirspor’la oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

                Eğirdir İlçe Stadı’nda güneşli bir havada oynanan  maçı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Akşehirspor Başkanı Ünal Çelik, Emrespor Başkanı Ozan Gezer, yöneticiler ve az sayıda sporsever izledi.

                Nefesleri kesen maçta Akşehirspor’un  golünü Eray Ergin attı. Her iki takımda tüm oyuncularına şans verdi. Dostluk içerisinde geçen maçta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, her iki takım sporcularına, yöneticilerine ve sporseverlere elma ikramında bulundu.

                Emrespor ve Akşehirspor Başkanları ise Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e misafirpeverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

EMRESPOR İLE AKŞEHİRSPOR DOSTÇA

                Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Emrespor ile Akşehirspor arasında oynanan özel maçta dostluk görüntüleri vardı.  Akşehirspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona eren maç Eğirdir İlçe Stadında oynandı.

Emrespor Başkanı Ozan Gezer, Akşehirspor Başkanı Ünal Çelik’e özel olarak seramikten tasarlanan Boğa figürü hediye etti. Akşehirspor Başkanı Ünal Çelik de Emrespor 2. Başkanı Ender Kızıltan’a özel maç dolayısıyla plaket verdi. 

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1914 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...